(y:
Hayvanlar neredeyse birer robot gibi planlandıkları ve vahyedildikleri şekilde hareket ederler. Arılardan yunuslara hepsi birer ilham, içgüdü, program dahilinde karar verirler. Ancak yine de doğal ortamlara daha kolay adapte olabilmeleri için öğrenebilme, karar verip inisiyatif alabilme opsiyonları da mevcuttur. Buna karınca başı kadar bile beyni olmayan bazı hayvanlar dahi insanlarda hayranlık uyandıracak yapılar yapmakta, bir mükemmel sosyal düzen sergilemektedir.
Diğer yandan insandaki konuşma ve dilbilgisi de dahil birçok özellik doğuştan, programlanmış, hazır bir şekilde yaratılmaktadır. İnsanın dil ve zeka kapasitesi ile hayvanlar arasında uçurum seviyesinde farklılıklar vardır.
Hayvanların muhteşem dünyasına keyifli bir seyahatle beraber öğrendiklerimizle onlardan ne şekilde ayrıldığımızın da biraz daha farkına varmak için hayvan zihninin derinliklerinde bir yolculuğa davetlisiniz.
)

I’m Burak

I’m founder and director of The Digital Agency; a certified Google Partner and Shopify Partner digital marketing agency operating in London and Istanbul. The Digital Agency has a solid track record of delivering high growth in eCommerce, Facebook & Google advertising, social media communication, search engine optimization, eCommerce and website production through 16 years of experience with 140 brands in 500 projects. Visit The Digital Agency here