Adresime Gelsin Bilişim Teknolojisi adı altında kurulan şirketin bir web sitesi olan Memlekettengelsin.com, ismiyle müsemma olacak şekilde gerçekten insanın iştahını açan, bir böyle memleket havasına götüren, taşını suyunu havasını özlediğiniz anavatanınıza, öz yurdunuza vessair vessair..

Siteden alışverişi test etme imkanı bulamadım ama özellikle Türkiye kargo ortamlarında yiyeceklerin bozulması ve taşınmadaki sorunları önemli. Tabakta gayet güzel duran bir baklava yüzlerce km kamyonda geldikten sonra hala yenebilir durumda olur mu incelemek lazım. Ama tabi bulgurdur, ne bileyim sucuk belki gibi daha zor bozulabilecek şeylerde daha rahat. Sütlü tatlılarda sorun olabilir. Hele ki sıcak yemekleri düşünmek bile istemiyorum. Ama yine de interaktif derece tatlı, ilginç bir girişim. Umarız ki başarılı olur büyür ve bize memleketten başarıyla sevdiğimiz tatları getirebilir.

Memleketten Gelsin

I’m Burak

I’m founder and director of The Digital Agency; a certified Google Partner and Shopify Partner digital marketing agency operating in London and Istanbul. The Digital Agency has a solid track record of delivering high growth in eCommerce, Facebook & Google advertising, social media communication, search engine optimization, eCommerce and website production through 16 years of experience with 140 brands in 500 projects. Visit The Digital Agency here