Artık kafasında saçı kalmamış amcaları da girişimciler olarak görebileceğiz! Özellikle sıkışan ekonomi ile bazı fırsatların daha su yüzüne çıktığı ve oturaklı işlerden çıkıp işsiz kalma oranının arttığı düşünülürse girişimcilerin sayısı artıyor. Hem de girişimcilerin yaş ortalaması da artıyor. Genelde interaktif dünyada pek ileri yaşta girişimci göremeyiz. Görsek bile bunlar teee zamanın behrinden beri bilişim teknolojileri arasında büyümüş Steve Jobs ve Bill Gates gibi insanlar olur. Onun dışında 25 yaşında br gencin dünyayı esir alan güzel interaktif uygulamalar geliştirdiğine şahit oluruz.

Girişimcilerin yaş ortalaması artıyor dedikse de interaktif dünyada bu biraz daha geç olacak demek, interaktif dünyada saçsız beyamcaların genelde rolleri angel investor diye tabir edilen güzel fikirlere para yatıran yatırımcılar olarak algılanıyor. Öyle de kalması sanki endüstrinin gelişimi için daha hayırlı olur gibi.

Seniors as Entrepreneurs: Their Time Has Come

I’m Burak

I’m founder and director of The Digital Agency; a certified Google Partner and Shopify Partner digital marketing agency operating in London and Istanbul. The Digital Agency has a solid track record of delivering high growth in eCommerce, Facebook & Google advertising, social media communication, search engine optimization, eCommerce and website production through 16 years of experience with 140 brands in 500 projects. Visit The Digital Agency here