Bayıldığım bir şey, fındık. Paketin dibini görmeden durmak yok. Hem de çikolata içinde olursa ne ala. Fındığı bazen o kadar çok yiyorum ki, eve almak istemiyorum tadını kaçırıyorum diye. Yada alıyorsam da gizli saklı bir yere koyuyorum, masada, göz önünde bulundurmak istemiyorum fındığı çikolatayı.  Görsel fındık idi, konuyu dağıttık. Fındık finduk..

En son tadına vara vara, dokunur mu diye korkmadan keyifli fındık yediğimiz zamanlar ilkokuldu. O zaman da işte cahil cesareti. Sen gel çernobilden sonra dışarı satamadığın fındığı masum ilkokul öğrencilerine dağıt. Ama ne süperdi yani, şimdi ne yersem yiyeyim o zamanki radyoaktif fındığın tadını alamıyorum. Ondan sonra neden kanser artıyor. Neyse, sağlık olsun. Fındık gerçekten yedikçe yemek istediğim ve hiçbir zaman doyamadığım keyifli kuruyemişlerden. Sadece kuru hali de değil, etrafında yeşil yaprakları olduğu halde taze fındık yemek de ayrı keyif. Ama taze fındığın dokunma ve rahatsızlık verme ihtimali daha büyük. Fındık da fındık, olsa da yesek..

Fındık duvarkağıdı

Google’ da fındık

Fındık yiyen sincap!?

I’m Burak

I’m founder and director of The Digital Agency; a certified Google Partner and Shopify Partner digital marketing agency operating in London and Istanbul. The Digital Agency has a solid track record of delivering high growth in eCommerce, Facebook & Google advertising, social media communication, search engine optimization, eCommerce and website production through 16 years of experience with 140 brands in 500 projects. Visit The Digital Agency here